Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για το Tokyo Game Show 2018

*
H Japanese Computer Entertainment Suppliers Association έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες σχετικά με το Tokyo Game Show 2018, που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως και 23 Σεπτεμβρίου στην πόλη Chiba, κοντά στο Tokyo. Αυτή τη χρονιά το μενού θα περιλαμβάνει ένα “e-Sports X” event που θα διαφοροποιείται σε σχέση με πέρσι και θα έχει διεθνή χαρακτήρα. Το broadcasting δεν θα είναι πλέον αποκλειστικό προνόμιο των NicoNico και Twitch, κάτι που στοχεύει στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων θεατών, ειδικά για τα eSports events. Ακόμα αποκαλύφθηκε ένα νέο theme, το “The Opening of a New Stage”. Ο χώρος θα διαίρείται σε General Exhibition, Smartphone Game Corner, Romance Game Corner, Game School Corner και Family Game Park, στις αίθουσες 1 και 8, ενώ στις 9 και 11 θα βρίσκονται τα eSports Corner, VR/AR Corner, Indie Game Corner και Merchandise Corner. Τέλος, κατά τη διάρκεια των δυο πρώτων ημερών θα διεξαχθεί τα Global Game Business Summit, Sense of Wonder Night 2018 που θα επικεντρωθεί σε πρωτότυπα και ιδέες, το TGS Forum 2018 με ομιλίες για την τεχνολογία και τις τάσεις της βιομηχανίας αλλά και το International Party για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους εταιρικούς επισκέπτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*